Üdvözöllek:)

Saját fotó
Budapest, Budapest, Hungary
Sziasztok.
Elindult az új blogom,azaz a régi blogomból lett ismét új:) Lényeg a lényeg.Körülbelül 3 hónap kihagyás után " visszatérek" a blog életébe.Remélem az olvasóim száma nem fog csökkenni,sőt szeretném ha emelkedne.Az eddigi 60 ezres látogatottság adott erőt ahhoz,hogy újra elkezdjem.Azoknak pedig külön köszönet akik folyamatosan követtek. Most sem szeretnék csalódást okozni.Kívánok minden kedves olvasónak kellemes perceket.

Tájékoztatlak,hogy az oldal még nincs kész,jelenleg egy béta verzió működik. Folyamatosan dolgozok rajta,rengeteg újítás lesz, de olvasni lehet:)

Danny

2011. március 15., kedd

A "nagy" visszatérés.Mi is történt pontosan?

Megjöttem.
Eltelt közel 3 hónap, de itt vagyok.
Gondolom sokan kíváncsiak vagytok miért is volt ez az apró szünet.Hát elmesélem.
Egy napon arra lettem figyelmes,hogy az oldalam nem működik.Azt hittem pár perc és minden rendben lesz.Később kiderült,a szerverről mindenemet letörölték.Hogy ki és miért..nem tudom.
Több napig ki voltam bukva miatta,mivel a fél életem "belevéstem" abba a naplóba.Voltak benne olyan dolgok,amiket örömmel olvasgattam vissza az idő elteltével.
Pár hete viszont arra jöttem rá,hogy minden rosszban van valami jó.Bár ezt eddig is tudtam, de most találtam meg a kapcsolatot a dolog között.Nem baj  hogy vége.Az a régi életem volt,ez pedig az új.
A múlttal nem igazán akarok foglalkozni,inkább a jelenre kell koncentrálnom.
Teljesen más lettem december óta.
Pár hónap alatt annyit változtam mint ezelőtt még soha.Ezáltal a blogom is rengeteget fog változni,amit nem bánok.
A legtöbb dolgot már teljesen más szemszögből látom mint eddig.Egyre több dologra jövök rá,főleg olyanokra amiken ezelőtt még nem is gondolkoztam.


Főként olyan olvasókat szeretnék magam köré gyűjteni akik nem röhögik ki a másikat,szeretik meghallgatni,elolvasni mások nézeteit,tudnak kulturáltan véleményt nyilvánítani,és el lehet velük beszélgetni nem hétköznapi dolgokról is.
Tudom, ez manapság ritka,de az előző blogomnál is volt ilyen olvasó.
A blogom ismét nagy fordulatot vett,ezt majd láthatjátok az elkövetkező bejegyzésekből.


Mi a másik tényező amiért nem voltam aktív ebben az évben?


-Nos..manapság már nem az van, mint 15-16 éves koromban.Nemrégiben költöztem be a budai lakásomba.Rengeteg a teendő még most is,szinte alig érek rá netezni,plussz azon gondolkodni miről is kéne írni ma este.Háziasszony is vagyok egyben,bár azért cicusom elég sokszor besegít<3
Mosok,főzök,takarítok.Én??! Általában jó nem sűl ki belőle,de igyekszem.
Jelenleg bandát sem tudtam vállalni,így most "szinglidobos" életet élek,egyenlőre bőven megfelel ez is.
Már egy icipicit lazább a helyzet,ezért volt időm elindítani ezt az új blogot,amit ápolgatni,gondozni fogok ahogy időm engedi.
Bőven lesz miről írni,hiszen rengeteg dolog történt velem már ebben az évben is,amit szívesen megosztok veletek is.
Lesz szó az előző bandámról,új videómról,terveimről,plussz számos sztori ami remélem tetszeni fog.
Kíváncsi vagyok,hány régi olvasó fog visszatérni.


Ha esetleg eddig is olvastál tőlem valamit,kérlek dobj egy kommentet és írd le miért!
Díjazni fogom:)


Mára ennyi lenne az esti mese.További szép napot mindenkinek.


Danny voltam.

7 megjegyzés:

  1. Hogy miért olvastam eddig is tőled valamit ?:D Mert meg akartam tudni, hogy a nővérem kivel tölti a szilveszterét :DDD

    VálaszTörlés
  2. azért olvaslak,mert szimpi ahogy fogalmazol,és emberként is szimpatikus vagy. olvasgattam az előző blogodat is,ezt pedig privát módon ugyan,de követni fogom. sok sikert a továbbiakhoz! :)

    VálaszTörlés
  3. azért mert répakirály vagy

    VálaszTörlés
  4. Egyszerűűen csak, szeretem olvasni az írásaidat, történeteidet, gondolataidat.Mindig is követtem, és az utóbbi időben már kicsit hiányzott is.;$Sokszor böngészgettem a bejedzéseid között.(: Szerintem magától értetődik, hogy ezentúl is követni foglak.:)
    by. J(:.

    VálaszTörlés
  5. Szeretem ahogy gondolkozol,ahogy átlátod a dolgokat és,hogy képes vagy a felszín mögé nézni.Nem azt keresed hogy tetszhetnél legjobban a 'rajongóidnak' hanem,hogy hogyan tudnál minél többet megmutatni magadból és a személyiségedből.Szívvel és lélekkel írsz és vleményem szerint akkor is ugyanilyen stílusban írnál,ha csak néhány ember olvasná a blogod.
    Sok sikert és örülök,hogy visszatértél:)
    Olvasni foglak továbbra is!
    Még ha az életemből ennyire el is tűntél,a szívemből nem fogsz soha:)

    VálaszTörlés
  6. Azért olvastalak régen, mert tökre szerettem a stílusodat, mindig tök érdekes dolgokat, sztorikat írt..szal egyszerűen csak azért mert az egyik legjobb blog volt, amit olvastam..:))

    VálaszTörlés
  7. Még soha nem olvastam... Sőt nem is ismertelek, de már örülök hogy egy bizonyos személy rámutatott arra hogy te létezel... rájöttem arra hogy egy jó ember lehetsz, és én biztos követni fogom a blogodat! :)

    VálaszTörlés


Eddigi látogatók száma: